Over ons

Icova is ook ùw partner op het gebied van het inzamelen en recyclen van afvalstromen. Zowel bedrijven als particulieren bieden wij een passende oplossing. Na deskundig advies zamelen wij uw afvalstromen efficiënt en vakkundig in. In welke branche u ook actief bent en welke afvalstromen bij u vrij komen: U bent bij ons aan het juiste adres!

Wij recyclen 87% van het ingezamelde afval!

Onze visie

Onze visie is even simpel als doeltreffend: wij zorgen voor u en ons milieu. Samen met u gaan wij voor de beste oplossing voor uw afvalproblematiek. Onze adviseurs kennen de actuele afvalstoffen wet- en regelgeving. Zij adviseren over uw afvalscheiding, de beste afvalcontainers en de meest innovatieve inzamelmethodieken die passen bij uw situatie. Maatwerk voor uw situatie staat altijd centraal. Dat is ontzorgen. Dat is Icova. Aangenaam!

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

19 september 2014

Uit het Belastingplan 2015 dat op Prinsjesdag 18 september 2014 is gepresenteerd, blijkt dat het kabinet definitief gekozen heeft voor het belasten van het storten en verbranden van Nederlands afval in Nederland. Deze belastingmaatregel was door de Minister van Financiën al op 2 juli 2014 aangekondigd.

Icova-groep

De Icova-groep is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen in Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast beschikken wij over Icopower. Een moderne ‘fabriek’ waar wij van afval energiedragers (zogenaamde ‘pellets’) produceren. Wij maken wat van uw afval. Ook dat is Icova. Aangenaam!

Contactgegevens

Kajuitweg 1
1041 AP AMSTERDAM
Westpoort nr. 1097
tel: 020 - 44 76 666

Postbus 59372
1040 KJ AMSTERDAM
info@icova.nl