Over ons

Icova is ook ùw partner op het gebied van het inzamelen en recyclen van afvalstromen. Zowel bedrijven als particulieren bieden wij een passende oplossing. Na deskundig advies zamelen wij uw afvalstromen efficiënt en vakkundig in. In welke branche u ook actief bent en welke afvalstromen bij u vrij komen: U bent bij ons aan het juiste adres!

Wij recyclen 87% van het ingezamelde afval!

Onze visie

Onze visie is even simpel als doeltreffend: wij zorgen voor u en ons milieu. Samen met u gaan wij voor de beste oplossing voor uw afvalproblematiek. Onze adviseurs kennen de actuele afvalstoffen wet- en regelgeving. Zij adviseren over uw afvalscheiding, de beste afvalcontainers en de meest innovatieve inzamelmethodieken die passen bij uw situatie. Maatwerk voor uw situatie staat altijd centraal. Dat is ontzorgen. Dat is Icova. Aangenaam!

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

17 juli 2014

Reym opent een nieuwe vestiging aan de Theemsweg in Rotterdam, het Total Care Centre: een unieke integrale afvalbewerking in Groot Rotterdam. Op deze locatie met een afvalbewerkingsinstallatie (ABI) en een spuitplaats kan Reym meer klanten nog beter bedienen. Met een druk op de knop heeft Peter Dilnot de CEO van Shanks, het moederbedrijf van Reym, op 16 juli het startsein gegeven voor de nieuwbouw realisatie. Het kantoorpand is in januari 2015 gereed. De totale oplevering volgt medio 2015.

Icova-groep

De Icova-groep is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen in Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast beschikken wij over Icopower. Een moderne ‘fabriek’ waar wij van afval energiedragers (zogenaamde ‘pellets’) produceren. Wij maken wat van uw afval. Ook dat is Icova. Aangenaam!

Contactgegevens

Kajuitweg 1
1041 AP AMSTERDAM
Westpoort nr. 1097
tel: 020 - 44 76 666

Postbus 59372
1040 KJ AMSTERDAM
info@icova.nl