Over ons

Icova is ook ùw partner op het gebied van het inzamelen en recyclen van afvalstromen. Zowel bedrijven als particulieren bieden wij een passende oplossing. Na deskundig advies zamelen wij uw afvalstromen efficiënt en vakkundig in. In welke branche u ook actief bent en welke afvalstromen bij u vrij komen: U bent bij ons aan het juiste adres!

Wij recyclen 87% van het ingezamelde afval!

Onze visie

Onze visie is even simpel als doeltreffend: wij zorgen voor u en ons milieu. Samen met u gaan wij voor de beste oplossing voor uw afvalproblematiek. Onze adviseurs kennen de actuele afvalstoffen wet- en regelgeving. Zij adviseren over uw afvalscheiding, de beste afvalcontainers en de meest innovatieve inzamelmethodieken die passen bij uw situatie. Maatwerk voor uw situatie staat altijd centraal. Dat is ontzorgen. Dat is Icova. Aangenaam!

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

8 september 2014

Gameren, 1 september 2014 – Dick Zwaveling (Nedvang) reikte vrijdag 29 augustus bij Shanks-milieubedrijf Van Tuijl Glasrecycling aan Jan Thewissen, Bas Bax en Michel Maas een award uit, waarmee de erkenning van Shanks definitief is.

Icova-groep

De Icova-groep is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen in Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast beschikken wij over Icopower. Een moderne ‘fabriek’ waar wij van afval energiedragers (zogenaamde ‘pellets’) produceren. Wij maken wat van uw afval. Ook dat is Icova. Aangenaam!

Contactgegevens

Kajuitweg 1
1041 AP AMSTERDAM
Westpoort nr. 1097
tel: 020 - 44 76 666

Postbus 59372
1040 KJ AMSTERDAM
info@icova.nl