Wij zijn Renewi

Icova Part of Shanks Group en Van Gansewinkel hebben hun krachten gebundeld en gaan samen door als ‘Renewi’. Renewi is een toonaangevend waste-to-product bedrijf dat zich inzet voor het behoud van het milieu door afval om te zetten in waardevolle nieuwe producten en grondstoffen.

De circulaire economie is erop gericht om afval en verspilling te voorkomen, geheel in lijn met de visie van Renewi: Afval bestaat niet. Heeft u vragen, dan kunt u ons direct bellen op: 020 - 44 76 666

Door naar www.renewi.nl

Vanwege technische problemen kan het voorkomen dat u ons telefonisch wat slechter kunt bereiken. We verzoeken u derhalve even een mail te sturen naar "info@icova.nl". Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

AFVAL BESTAAT NIET

Onze visie

Welkom in de wereld waar afval niet bestaat. Als we u nu eens om úw ideale plaatje vragen … heeft u er dan een beeld bij? Ziet u een wereld voor u waarin u op een prettige manier werkt en leeft, zonder dat de natuur daaronder lijdt? Een bloeiende economie waarin we afval voorkomen, hergebruiken én recyclen. Met als resultaat: de grondstoffen die er nog zijn, worden niet nog schaarser. De CO2-uitstoot houden we minimaal. En de belasting en uitputting van de aarde gaan we zo samen tegen.