Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Over ons


Misschien kent u ons van de afvalcontainers voor bouw- en sloopafval op straat of ziet u onze vrachtwagens wel eens een glasbak legen. Het zijn maar twee van de talloze mogelijkheden. Bedrijven en instellingen bieden wij een totaaloplossing op maat voor hun afval. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een afvalcontainer.

Total Care
Wij adviseren bedrijven en instellingen, ontwikkelen oplossingen op maat en zorgen voor de inzameling en verwerking van afval- en reststoffen. Wat betreft kwaliteit, veiligheid en milieu behoren wij tot de top-3 van gecertificeerde bedrijven in de afval- en reststoffenbranche.

Innovatie zit in onze genen
Afval gaat als grondstof voor de energiesector een steeds belangrijker rol spelen. Icova heeft dat al vroeg ingezien. We bouwden als eerste in Europa een fabriek om hoogwaardige brandstof te produceren uit afval. Of wat denkt u van een (ondergrondse)afvalperscontainer die een sms stuurt als hij bijna vol zit? Afvaltransport doen wij niet alleen over de weg, maar ook via ondergrondse afzuigtechnieken en over water.

Heel veel mogelijkheden; één contactpersoon

De activiteiten van de Icova-groep variëren van het inzamelen en recyclen van afval- en reststoffen, het produceren van brandstoffen uit afval tot het construeren en plaatsen van perscontainers. U kunt van alle diensten en producten van de Icova-groep en Shanks Nederland gebruik maken, terwijl u maar met één contactpersoon afspraken hoeft te maken.

Regionale marktleider; landelijke service mogelijk
Zie hier waar u de bedrijven van de Icova-groep kunt vinden.