Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Mijlpaal Amsterdam RAI: 100% recycling afval

Met als credo 'Creating a great environment to meet' wil Amsterdam RAI zich de komende jaren op het gebied van duurzaamheid verder ontwikkelen tot één van de zichtbare koplopers in de Europese beurs- en congresindustrie. Dit staat te lezen in de zesde editie van het RAI Duurzaamheidsverslag dat vandaag is verschenen.

Duurzaamheid is belangrijk voor Amsterdam RAI. Al sinds 2007 werkt de RAI met een ambitieuze organisatie aan een duurzame omgeving waarin succesvolle ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Met een balans tussen het vergroten van welzijn, het verminderen van impact op het milieu en het versterken van 'communities' worden RAI-breed initiatieven ontplooid én gerealiseerd.

Best-in-class afvalbeleid

Kroon op het werk in het afgelopen jaar is het behalen van 'Zero waste'. Sinds 2007 heeft Amsterdam RAI zich samen met Icova actief ingezet om haar afvalbeleid te optimaliseren. Resultaat is dat het afval nu voor 100% wordt gerecycled. Tegelijkertijd is de totale afvalproductie met 30% afgenomen.

Klik hier voor het volledige RAI Duurzaamheidsverslag.

Duurzaamheid bij Amsterdam RAI