Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

45e Amsterdam Rugby Sevens Toernooi

Naast de ruim 100 teams uit meer dan 10 landen spelen dit jaar ook de Nationale teams van Italiƫ, Ierland en de Fuji Global Barbarians mee met het toernooi. Daarmee wordt het het spannendste toernooi uit de geschiedenis van de Amsterdam Rugby Sevens.

Op vrijdag 27 mei begint het toernooi. Met ruim 100 dames-, heren- en veteranen- (10s) teams is de Amsterdam Rugby Sevens het grootste Sevens toernooi van het Europese vaste land.


Met de introductie van Sevens Rugby op de Olympische spelen van 2016 is dit de kans om deze vorm van rugby op wereldniveau te aanschouwen, gewoon in Amsterdam.

Ook dit jaar zijn we als Icova er weer bij. Als trotse sponser verzorgen wij de gehele inzameling van alle afval- en reststoffen.

Ga voor informatie naar:
- http://a7.amsterdamsevens.com/
- https://www.facebook.com/AmsterdamSevens