Vacatures

Hou je van aanpakken in een open en informele werksfeer? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden afwisselend werk, prettige collega’s en doorgroeimogelijkheden. Vanzelfsprekend horen daar ook goede arbeidsvoorwaarden bij.

Bij Icova werken zo’n 350 medewerkers op verschillende afdelingen en op verschillende lokaties. De standplaats van het hoofdkantoor is gelegen in het westelijk havengebied van Amsterdam. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Op dit moment hebben wij een aantal vacatures openstaan. Klik voor meer informatie over de vacatures op de links in het linkermenu.

Heb je interesse, maar staat er voor jou geen passende vacature bij? Dan nodigen wij je uit het open sollicitatieformulier in te vullen.

 


Icova-groep

De Icova-groep is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen in Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast beschikken wij over Icopower. Een moderne ‘fabriek’ waar wij van afval energiedragers (zogenaamde ‘pellets’) produceren. Wij maken wat van uw afval. Ook dat is Icova. Aangenaam!

Contactgegevens

Kajuitweg 1
1041 AP AMSTERDAM
Westpoort nr. 1097
tel: 020 - 44 76 666

Postbus 59372
1040 KJ AMSTERDAM
info@icova.nl

© icova 2017