Overzicht Producten en Diensten

In ieder bedrijf of bedrijfsomgeving ontstaan afval- en reststoffen. Het verantwoord en economisch omgaan daarmee is vandaag de dag van essentieel belang. Niet alleen voor uw milieuprestatie en imago maar zeker óók om kosten in de hand te houden.

Onze specialisten beschikken over branche specifieke kennis waardoor wij u gericht kunnen adviseren met betrekking tot vrijkomende afvastromen in uw organisatie. Voor het verwerken van afval- en reststoffen gelden steeds strengere regels waardoor het complex en duur kan worden. Wij adviseren u over wet- en regelgeving en weten als geen ander wat wel en niet kan. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing. Waar mogelijk zetten wij in op recycling. Uw afval is immers een waardevolle grondstof! Als Shanks Nederland hebben we een recyclingspercentage van maar liefst 88%. En daar zijn we trots op.

Voor het, al dan niet gescheiden inzamelen van uw afval- en reststoffen, kunnen wij u faciliteren met een breed scala aan containers en andere inzamelmiddelen. Van traditioneel tot innovatief.

Total care:
Wij bieden totale dienstverlening op het gebied van inzameling, reiniging, transport en verwerking van afvalstoffen. Onze medewerkers informeren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.


Icova-groep

De Icova-groep is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen in Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast beschikken wij over Icopower. Een moderne ‘fabriek’ waar wij van afval energiedragers (zogenaamde ‘pellets’) produceren. Wij maken wat van uw afval. Ook dat is Icova. Aangenaam!

Contactgegevens

Kajuitweg 1
1041 AP AMSTERDAM
Westpoort nr. 1097
tel: 020 - 44 76 666

Postbus 59372
1040 KJ AMSTERDAM
info@icova.nl

© icova 2017