Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Alternatieve lediging van mijn Rolcontainer

Alternatieve lediging van mijn Rolcontainer

In de komende weken kunnen we ons weer verheugen op een aantal feestdagen zoals beide kerstdagen en nieuwjaarsdag. Naast plezier en gezelligheid vragen deze dagen wellicht ook enige aanpassingen in de afvoer van uw afval- en reststoffen. Hiervoor vragen wij uw aandacht.

Indien gewenst legen wij uw container(s) op een andere dag. U kunt dit opgeven door uiterlijk 15 december aanstaande de gegevens in te vullen. Hierbij vragen wij om uw referentienummer welke gelijk is aan uw klantnummer. Deze staat bovenaan op uw facturen vermeld. Het overeenkomstnummer staat vermeld bij de betreffende afvalsoort.

Mocht u na deze datum een alternatieve lediging aanvragen dan zullen wij deze als een extra lediging in rekening brengen.

Alvast dank voor uw medewerking. Namens alle medewerkers wensen wij u fijne dagen en een gezond een duurzaam 2018!