Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Alternatieve lediging van mijn Rolcontainer

In de komende maanden kunnen we ons weer verheugen op een aantal feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren. Naast plezier en gezelligheid vragen deze dagen wellicht ook enige aanpassingen in de afvoer van uw afval- en reststoffen. Hiervoor vragen wij uw aandacht.

Indien gewenst legen wij uw container(s) op een andere dag. U kunt dit opgeven door onderstaande velden volledig in te vullen waarna u de gegevens kan bevestigen en versturen naar de planning. Wij verzoeken u dit te doen voor de genoemde data.

Pasen: Voor 19 maart
Koningsdag: Voor 9 april
Hemelvaart: Voor 30 april
Pinksteren: Voor 7 mei

Mocht u na de genoemde datum een alternatieve lediging aanvragen dan zullen wij deze als een extra lediging in rekening brengen.

Het referentienummer is gelijk aan uw klantnummer welke u kan vinden op uw facturen.

Heeft u vragen of aanvullende dienstverlening nodig rond de feestdagen zelf, dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken via: vwplanning.icova@renewi.com